Къща за гости "Драките"

За най-актуална информация посетете страниците ни във Facebook - 4x4 Сафари и Къща за гости "Драките"

 

"Нито прочутите клисури на Олиул в Прованс, нито дефилето Пинкарбо в Испания, нито Алпите, нито Пиринеите, нито най-дивните планини в Тирол и Швейцария, притежават нещо, което би могло да се сравни с това, което видях в България при Белоградчик."

Жером Бланки, френски пътешественик, 1841 г.

Китният Белоградчик се намира в Северозападна България, между Видин и Монтана. Известен е с природния феномен Белоградчишки скали - фантастични образувания от червен пясъчник, в които природата е изваяла невероятни форми на хора и животни, всяка от тях свързана с различна легенда. Уникалната природа пренася посетителите в един вълшебен свят и оставя незабравим спомен в тях.

Разположена в западния край на Белоградчик, къща за гости "Драките" предлага чудесни условия за отдих за 10-12 души в два самостоятелни етажа. На първия етаж има три стаи. Две от стаите са с по две единични легла и с общ санитарен възел. Третата е с двойно легло, допълнително единично и самостоятелен санитарен възел. На втория етаж има две стаи със самостоятелни санитарни възли, като едната е с две единични легла, а другата - с двойно легло и разтегателен диван. Всяка стая разполага с кабелна телевизия и безжичен интернет. От терасите се разкрива чудесна гледка към Дунавската равнина и предхождащите я хълмисти възвишения, като при ясно време могат да се видят дори Карпатите.

Автомобилите на гостите могат да бъдат паркирани безопасно в двора на къщата. Отоплението за студените месеци е с локално парно. Разполагаме и със собствени резервоари за вода. Възползвайте се и от нашето 4х4 САФАРИ!!!

Белоградчик се намира на 180 км северозападно от София, ако се минава през прохода Петрохан, или на 215 км през прохода Витиня (по международен път Е79). С автомобил пътуването трае около 3 часа. До града може да се стигне още с автобус от София за около 4 часа, или с влак до близката гара Орешец и след това с такси или автобус до Белоградчик.

Посетете новата ни къща Бедрок

 

 

Къща за гости "Драките" / Guesthouse "Drakite"

4х4 САФАРИ В БЕЛОГРАДЧИК

Хотели в Пловдив